Beer, Blues & Bbq 2021

Een mooie zaterdagmiddag op het Dorpsplein in Heerde. Daar sta je met een schuimend biertje in de hand. Meegesleept door je favoriete muziek loop je langzaam richting BBQ. Ah, wat is Heerde een heerlijk dorp! Kijk naar die vrolijke mensen, die net als jij opgaan in de muziek, live gespeeld door de band op het podium. Dit moment wil je uren vasthouden, meewiegend op het ritme van de blues. Fantasie? Zeker niet, dit kun je op zaterdag 16 oktober echt zelf beleven in het centrum van ons dorp.

Op zaterdag 16 oktober schotelen we je de volgende blues voor: 

14:00 UUR: HILDE VOS & BAND

Hilde Vos is een Americana roots singer songwriter geboren in 1986 te Nijmegen. Zij zong samen met Dick Van Altena, Ilse De Lange, Sandra Vanreys en Ruud Hermans. Met haar geheel eigen sound, en inspiratiebronnen zoals Dolly Parton, Patty Griffin, Emmylou Harris en Bob Dylan, schrijft Hilde Vos prachtige songs. Alleen met een gitaar en haar stem raakt ze het publiek. 
In 2019 won Hilde al een DCMA award voor beste countrysong Benelux. Hilde Vos, o.a bekend van de Johan Derksen Blues en Americana tour

16.45 UUR: GRAVEL ROAD

Gravel Road is een band van Noord-Hollandse blues liefhebbers, van wie het merendeel al meer dan tien jaar samenspeelt. Voor die tijd waren ze actief in andere bands, apart en soms ook samen, tot ze elkaar eind jaren negentig troffen in hun gezamenlijk liefde voor de stevige bluesmuziek.
Door de recente toevoeging van een echte boogie-pianist en een mondharmonicaspeler is het repertoire nog verder verbreed.

19.45 UUR: THE KINGS RHYTHM CREW

THE KING’S RHYTHM CREW ft Raymond Nijenhuis

De drie heren van de KING’S RHYTHM CREW begonnen dit project in 2018. Ruud Weber (bas, lead zang), Govert van der Kolm (toetsen, backing vocals) en Marlon Pichel kennen we natuurlijk van de band King of the World. Maar ook daarvoor hadden de heren hun sporen al verdiend in de internationale blues scene als begeleiders van Matt Schofield, Snowy White, Monster Mike Welch, David Gogo, Eugene Bridges, Candye Kane en vele anderen.

Naast het drukke schema van King of the World vonden de heren tijd om een tijdelijk project op te starten waarbij ze Nationale en Internationale artiesten begeleiden.
Sindsdien speelden de King’s Rhythm Crew met Matt Schofield, Kid Ramos, Scott Sharrard, Jon Amor, Hugh Coltman, JB Meijers, Alan Haynes, Danny Giles, Matt Taylor (RIP), Sean Webster, Anton Goudsmit en vele andere. De heren besloten er een vast project van te maken naast hun eigen band King of the World.
Voor deze editie van Beer, Blues en BBQ 2021 is gitarist Raymond Nijenhuis aangetrokken om de King’s Rhythm Crew Blues Revue te versterken.

www.kingsrhythmcrew.com
www.facebook.com/kingsrhythmcrew/

15.30 + 18.30 UUR: FRANK BLUEKA

Frank Blueka’s muziek is te typeren als soulvol, met invloeden uit moderne rock en blues. Sinds Frank internationaal zijn eigen weg gaat heeft zijn carrière een verrassende wending gekregen. Wereldwijd worden songs van zijn albums Acoustic Avenue, Room88 en Harvest Waits gestreamd. Nieuwe singles als Seven Years en My Bird trekken veel bezoekers op YouTube en op INSTAGRAM bouwt Frank aan een trouwe club volgers.

.

Programma Beer, Blues & Bbq 2021

Locatie: Dorpsplein – Dorpsstraat Heerde

Hilde Vos & Band: 14.00 uur

Frank Blueka: 15.30 uur

Gravel Road: 16.45 uur

Frank Blueka: 18.30 uur

The Veldman Brothers: 19.45 uur

De terrassen zijn geopend en ook centraal worden biertjes getapt voor de liefhebbers. Er staat ook een BBQ waar vanaf 17.00 uur het vlees vers voor u wordt bereid.  

Voor het bijwonen van de optredens van deze vermaarde bands hoef je tijdens Beer, Blues & BBQ geen entree te betalen.

Zorg dat je erbij bent, zet het in je agenda, want het worden onvergetelijke belevenissen.


Beer, Blues & BBQ Heerde is een samenwerking tussen Evenementenstichting Heerde, Ondernemersvereniging Heerde en Visit Heerde.

(Ondersteuning vanuit het Ondernemersfonds Gemeente Heerde)